top of page

Info & Prijzen

Info
De meeste van onze performances werken het best in het donker, omdat onze kostuums lichtinstallaties zijn. Maar, als je event niet in het donker is, is dat geen probleem. Onze kostuums zijn nog steeds heel mooi en er zijn alternatieven voor in het daglicht - neem contact op om het met ons te bespreken!
 

Wij hebben een kleedkamer met een spiegel nodig en een plek om veilig onze spullen achter te laten. We hebben ook een plek nodig om onze (grote) lichtinstallaties neer te kunnen zetten en moeten makkelijk bij de dansvloer kunnen komen. 
 

Wij zijn super trots op onze performers. Daarom werken we met professionals. Al onze performers zijn lief en zorgzaam als onderdeel van hun werk maar, ze kunnen ook streng en professioneel zijn met wat lastigere/dronken crowds. Natuurlijk is er een limiet voor onacceptabel gedrag en zijn wij in staat de security in te schakelen om onze performers te beschermen als het nodig is. Nogmaals, we zijn zo trots op onze performers! 

Prijzen 

Onze prijzen zijn vanaf €440 per performer, excl btw en reiskosten en vanaf 2 performers. Een performance duurt meestal 3 uur maar kan aangepast worden. 
 

We kunnen korting geven aan goede doelen en educatieve instellingen, vraag er gerust naar. 

 

Reiskosten zijn €0,30 per km van 3035 TB. Maar, afhankelijk van de performers moeten er misschien extra auto's ingezet worden of moeten mensen reizen vanuit verschillende locaties. Als we langer onderweg zijn dan 4 uur, brengen we een uurtarief in rekening. 
 

Stuur ons een berichtje om onze beschikbaarheid te checken en vraag een offerte aan! 

bottom of page