top of page

Dancefloor Confessions

Op zoek naar betoverend entertainment voor uw feest, festival of bedrijfs(evenement)? Wij zijn er om te luisteren naar je diepste geheimen. We nodigen iedereen uit om (een voor een, voor privacy) te komen praten met the Counselors in onze kleine mobiele tent. Want, wie heeft er geen ondeugend geheimpje? Met toestemming van de confessor schrijven we je stoutste wens of diepste geheim op, om anoniem voor te lezen bij het kampvuur (of andere setting). 

De Dancefloor Confessions performance is geboren uit onze ervaring met Jessyfish. De intimiteit van het staan in je eigen bubbel geeft mensen de ruimte om open over hun gevoelens, gedachten en ervaringen te praten. Later kun je naar het kampvuur komen om te horen dat eigenlijk iedereen geheimen heeft. Het geeft mensen ook de gelegenheid om de reacties van anderen te zien op hun anonieme geheim. Misschien is er wel iemand anders die net zoveel geniet van handboeien en slagroom als jij. 

Net als alle andere performances geeft Dancefloor Confessions licht en zijn we volledig mobiel. We creëren een safe space voor mensen om veilig en open met ons te praten. Door onze eigen gekkigheid te laten zien, helpen we mensen hun eigen overtredingen van sociale normen te delen.

Het enige wat we nodig hebben is een plekje om de confessions voor te lezen - het liefst een kampvuur. Een microfoon kan helpen als er grote opkomst verwacht wordt. Als er geen geschikte plek is kunnen we de geheimen ook de Facebook pagina van het event posten. 
We nemen onze eigen Confessions Tent mee. 

bottom of page