top of page

The Green Fairy

Laat je wereld op z'n kop gezet worden door een beetje absint op uw feest, festival of (bedrijfs)evenement. Één shotje, een beetje sterrenstof en we nemen je mee op een psychedelisch boheems avontuur. 

In Frankrijk, tijdens La Bella Epoque, kende iedereen de Green Fairy. Alle grote artiesten genoten van absint en lieten het hun creatieve werk inspireren. Er wordt nog steeds gedacht dat absint sterk is en een hallucinogene werking heeft. Eigenlijk refereert het alleen naar een plant die toegevoegd is aan de alcohol. 

Hoewel je er dus niet van gaat hallucineren, wordt er ceremonieel suiker aan toegevoegd om de bittere smaak van de alcohol tegen te gaan. Als Fairies bereiden we de absint voor op de oude ceremoniële wijze. Deelnemers krijgen een klein shot glas met een beetje absint, dan suiker en 80% water. 

Na het nemen van het shotje nodigen de green fairies de deelnemer uit om te dansen. Je ziet dwarrelende groene glitter en ineens is alles wazig. Niks is wat het lijkt. 

 

De act wordt uitgevoerd door twee Green Fairies. Zoals altijd hebben we lichten op onze vleugels en zijn we compleet mobiel. Wij kunnen de absint meenemen of je kunt je eigen absint regelen. 

Op verzoek van de deelnemers kunnen we ook 'virgin absint' schenken. We houden altijd rekening met iedereens behoeftes en wensen.

bottom of page