top of page

Clowns

Onze clowns zijn vriendelijk en gek circus volk. We spelen spekhappen en delen lichtgevende ballonen uit. We hebben veel andere spelletjes (lollypoepen!) die ook leuk zijn voor kinderen. In de avond hebben we ook ballonen roulette voor volwassenen. Krijg je helium of lachgas?

Uiteraard houden we rekening met de setting, wat de organisatoren fijn vinden en wat de legale situatie van de locatie is. 

Onze clowns zijn lief en ondeugend maar helemaal niet eng. De meeste variaties van deze act zijn volledig mobiel. Laat het ons weten als je specifieke ideeën hebt voor spelletjes! 

Wat nou als clowntjes konden hoepelen? (Flowcean x Jessyfish)

Flowcean en Jessyfish present een samenwerking tussen clowning en LED hoela hoepen. Een hilarische en betoverende act met hoepelende clowns. De 'echte' hoepelende clown wil haar vriendin leren hoe het moet, maar uh oh, ze snapt het niet helemaal. Deze act is een combinatie van de mooie hoela hoep performance van Flowcean en de gezellige gekkigheid van Jessyfishs clown act. Het resultaat is een interactieve en bijzondere performance. Het is even leuk overdag als in de nacht, als de lichten uitgaan schijnen onze hoepels wel bij! ;) 

bottom of page