top of page

Styling

Bij Jessyfish maken wij de gasten de ster van de show! De beste manier om dat te doen? Rechtstreeks duiken in de glitters en veren van onze Jessyfish kostuumwinkel. Onze unieke stylingopties zijn perfect voor kleinere evenementen of specifieke teams die zich willen onderscheiden van de massa.

 

Onze handgemaakte kostuums zijn uniek en origineel. Vaarwel mad-in-China; onze kostuums zijn met zorg en aandacht voor detail ontworpen, zodat iedereen er fantastisch uitziet en zich fantastisch voelt.

 

Onze stijl laat zich het beste omschrijven als eclectisch, met een vleugje Burning Man-vibes. Denk aan levendige kleuren, opvallende ontwerpen en heerlijke glitter. Van funky hoeden en statement-jassen tot opvallende kimono's, we hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen. We kunnen deze stukken gemakkelijk in je bestaande outfit integreren, of je helpen een geheel nieuwe look helemaal samen te stellen.

 

Maar dat is nog niet alles: ons team van Jessyfish Extravagance Experts staat klaar om alle innerlijke pauw los te laten. Of je nu op zoek bent naar iets stoers en opvallends of iets sexy en glitzy, wij werken met je samen om een ​​look te creëren die uniek is voor jou.

 

En vergeet onze schminkers niet! Onze ervaren kunstenaars kunnen toveren gezichten om  in kunstwerken, passend in de stijl van het evenement.

 

Houd er rekening mee dat voor artikelen die niet worden geretourneerd een toeslag in rekening wordt gebracht. Zorg er dus voor dat alles netjes terugkomt aan het einde van de avond.

 

Klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om de Jessyfish Style Studio te boeken!

bottom of page